Anders kijken

Naar uw organisatie

Opdrachtgevers

 Heliomare

Maandag

One Peterson

Politie

NS

Interrijn

Leger des Heils in Eindhoven, Tilburg, Heerlen

Zelfstroom

Gemeente Zwartwaterland

Easyfairs

Wardtaal

Arbomaatschap

ROC

Delta fiber

Fontys

Essent

NPRC

Eneco

Cordaad Welzijn

EV groep

Buurtbemiddeling 073

Jongeren Buurt Bemiddeling

Contour de Twern

Amphia Ziekenhuis

Amarant

Instituut voor Maatschappelijk Werk

Gemeente Tilburg

Gemeente Oisterwijk

Gemeente Dordrecht

Gemeente Alphen aan de Rijn

Gemeente Geldrop – Mierlo

Gemeente Beek

Humanitas

Bestuursacademie 

Wel eens nagedacht over voordenken?

"Een positieve, resultaatgerichte en vakkundige werkwijze"

Inhoudelijk een goede theoretische opbouw en oefeningen, gericht op resultaat en samenwerkingskwaliteiten. In alles merk je dat Milo weet waar hij over praat, hij kan de theorie vertalen vanuit zijn praktijkervaring.

Ik heb Milo ervaren als een enthousiaste, hartelijke en gedreven persoon, dat gecombineerd met een positieve, resultaat gerichte en vakkundige werkwijze: hartstikke mooi!


Marian Klerx, deelnemer aan training buurtbemiddeling.

"En niet onbelangrijk, er mag altijd gelachen worden!"

Werken met Milo is iets waar ik me altijd op verheug. We werken al jaren samen in wisselende functies. Soms ben ik acteur bij zijn training en soms is het andersom. Ook hebben we samen geacteerd bij opleidingen voor mediators. Milo kan altijd afstemmen waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Dat geldt voor een groep en ook voor mij als collega. Dat maakt dat er veiligheid is om te leren en te oefenen. Een absolute voorwaarde in trainingen.

Milo heeft verstand van zaken, weet waar hij over praat, beheerst de stof die hij behandelt perfect. En niet onbelangrijk, er mag altijd gelachen worden!


Monique Bouwer, trainingsacteur, trainer.

"Workshops van De Maatwerkfabriek zijn een feestje."

Samen met Milo Hoefsloot van de Maatwerkfabriek heb ik meerdere workshops mogen verzorgen voor een kwaliteitsprogramma in een ziekenhuis. 

Milo kan feilloos gedrag van medewerkers spiegelen en situaties realistisch neerzetten, wat een enorme meerwaarde is voor elke workshop. Hij creëert een veilige en ontspannen sfeer in de groep waardoor medewerkers in alle vrijheid kunnen reageren. Verder past Milo de juiste interventies toe, waardoor hij ook als trainer uitstekend functioneert.

Tenslotte is Milo een heerlijk sociaal ‘mensenmens’, waardoor workshops met hem een feestje zijn.

Ramon den Uijl, Mystery Review

"Het is vooral inspirerend, leerzaam en dynamisch. Je kunt alleen maar vooruit gaan."

Milo Hoefsloot heeft een paar keer het dagvoorzitterschap mogen verzorgen bij een groot project in Tilburg Noord. Hij weet als voorzitter mensen te ontwapenen, presenteert vanuit een natuurlijke flow, heeft oog voor het grotere geheel en houdt de vaart er lekker in.

Milo doet alles met passie, bevlogenheid en volle bak positieve energie. Dat is natuurlijk leuk, gezellig en heel belangrijk. Maar het is meer dan dat. Het is vooral inspirerend, leerzaam en dynamisch. Als je Milo in je team hebt, kun je alleen maar vooruit gaan.

Babiche Klijs, Contour de Twern