Kiezen

Waar je naar toe wilt.

Persoonlijke coaching

Worstel jij ook met een van de volgende vragen?

• Hoe zorg ik voor een goede balans in privé en werk?
• Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik meer energie krijg van mijn werk?
• Hoe kan ik efficiënt vanuit thuis werken?
• Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken en heldere en keuzes maken?
• Hoe pak ik meer de regie in mijn werk?
• Hoe ga ik om met conflicten?
• Hoe ga ik om met weerstand bij collega’s, bij mezelf, bij mijn leidinggevende?
• In hoeverre is mijn werk betekenisvol voor mij?

Door een coachingstraject bij de Maatwerkfabriek te volgen, vinden we samen een voor jou passend antwoord op jouw vraag.

Ik ben Milo Hoefsloot, oprichter van de Maatwerkfabriek. Al sinds 2006 bied ik training en coaching in de profit en non-profit sector.

De Maatwerkfabriek staat voor unieke persoonlijke aandacht. Mijn uitgangspunt binnen persoonlijke coaching is dat ieder individu unieke kwaliteiten bezit. Om deze tot volle bloei te laten komen, is bewustwording van deze kwaliteiten en op welke manier ze ontwikkeld en ingezet kunnen worden, noodzakelijk.

Samen maken we je vraag helder en bepalen we wat er nodig is om een antwoord op je vraag te krijgen. Een traject voor persoonlijke coaching bestaat niet alleen uit coachingsessies, ook hebben we tussendoor regelmatig persoonlijk contact om te bepalen of de te volgen koers nog klopt of dat er bijgestuurd moet worden.

Wil je meer weten of al een afspraak voor een intake plannen?
Neem dan contact met ons op!

Wel eens nagedacht over voordenken?

"Een positieve, resultaatgerichte en vakkundige werkwijze"

Inhoudelijk een goede theoretische opbouw en oefeningen, gericht op resultaat en samenwerkingskwaliteiten. In alles merk je dat Milo weet waar hij over praat, hij kan de theorie vertalen vanuit zijn praktijkervaring.

Ik heb Milo ervaren als een enthousiaste, hartelijke en gedreven persoon, dat gecombineerd met een positieve, resultaat gerichte en vakkundige werkwijze: hartstikke mooi!


Marian Klerx, deelnemer aan training buurtbemiddeling.

"En niet onbelangrijk, er mag altijd gelachen worden!"

Werken met Milo is iets waar ik me altijd op verheug. We werken al jaren samen in wisselende functies. Soms ben ik acteur bij zijn training en soms is het andersom. Ook hebben we samen geacteerd bij opleidingen voor mediators. Milo kan altijd afstemmen waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Dat geldt voor een groep en ook voor mij als collega. Dat maakt dat er veiligheid is om te leren en te oefenen. Een absolute voorwaarde in trainingen.

Milo heeft verstand van zaken, weet waar hij over praat, beheerst de stof die hij behandelt perfect. En niet onbelangrijk, er mag altijd gelachen worden!


Monique Bouwer, trainingsacteur, trainer.

"Workshops met een trainingsacteur van De Maatwerkfabriek zijn een feestje om te mogen faciliteren."

Samen met Milo Hoefsloot van de Maatwerkfabriek heb ik meerdere workshops mogen verzorgen voor een kwaliteitsprogramma in een ziekenhuis. Milo was aanwezig als trainingsacteur, onderdeel van de workshops was regietoneel.

Milo kan feilloos gedrag van medewerkers spiegelen en situaties realistisch neerzetten, wat een enorme meerwaarde is voor elke workshop. Hij creëert een veilige en ontspannen sfeer in de groep waardoor medewerkers in alle vrijheid kunnen reageren. Verder past Milo de juiste interventies toe, waardoor hij ook als trainer uitstekend functioneert.

Tenslotte is Milo een heerlijk sociaal ‘mensenmens’, waardoor workshops met hem een feestje zijn om te mogen faciliteren.

Ramon den Uijl, Mystery Review

"Het is vooral inspirerend, leerzaam en dynamisch. Je kunt alleen maar vooruit gaan."

Milo Hoefsloot heeft een paar keer het dagvoorzitterschap mogen verzorgen bij een groot project in Tilburg Noord. Hij weet als voorzitter mensen te ontwapenen, presenteert vanuit een natuurlijke flow, heeft oog voor het grotere geheel en houdt de vaart er lekker in.

Milo doet alles met passie, bevlogenheid en volle bak positieve energie. Dat is natuurlijk leuk, gezellig en heel belangrijk. Maar het is meer dan dat. Het is vooral inspirerend, leerzaam en dynamisch. Als je Milo in je team hebt, kun je alleen maar vooruit gaan.

Babiche Klijs, Contour de Twern